Bij ons bent u geen nummer

Over Van der Laan Medical in Drachten

Van der Laan Medical in Drachten is een fiscaal en financieel adviesbureau tussen Leeuwarden en Groningen. Wij richten ons in het bijzonder op de medische sector. Daar volgen wij nauwlettend de ontwikkelingen. We investeren in mensen en kennis, en anticiperen op de markt. U als onze klant profiteert daarbij van een continue verbetering van onze administratieve processen. 

Als gespecialiseerde accountants bieden wij degelijk financieel advies voor vrije beroepen zoals die in de medische sector

Thijs van der Laan is een zeer ervaren belastingadviseur en lid van Register Belastingadviseurs; hij is vanaf 1980 werkzaam in deze branche. 

Hij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende accountants- en belastingadviesbureaus op het gebied van verwerken van allerlei soorten administraties, opstellen van jaarrekeningen en verschillende soorten belastingaangiften, (fiscale) advisering op het gebied van bedrijfsopvolging, toe –en uittreding van maatschapsleden, BV structuren etc. etc.

Hij heeft een scherp oog voor detail en houdt zich graag bezig met scherpe onderhandelingen met de belastingdienst teneinde een zo goed mogelijk resultaat voor de client te behalen.
Hij heeft zeer veel ervaring in de gezondheidszorg (onder meer opgedaan bij de VVAA).

Werken bij

Uitdagingen en perspectieven definiëren een carrière bij Van der Laan Medical. Niet alleen voor onze klanten willen wij nummer 1 zijn, maar ook voor onze medewerkers. Daarbij zijn we continu op zoek naar nieuwe oplossingen en goede ideeën. Heb je interesse?

Open sollicitatie

Zijn er even geen vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie, waarin je je kracht en je carrièrewensen aan ons kenbaar maakt. Vergeet je niet cv toe te voegen. We zullen er aandachtig naar kijken.

Stage

Voor studenten hebben we diverse plekken om ervaring op te doen in de specialistische administratieve dienstverlening. Je maakt kennis met de verschillende facetten van onze organisatie en de wijze waarop wij samenwerken. Heb je interesse? Stuur dan een brief met cv naar Van der Laan Medical.