Services

  • Administratieve begeleiding
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Verzorgen van de aangiften
  • Verzorgen van de loonadministratie

  • Optimaliseren van de fiscale positie
  • Begeleiding bij een overname
  • Opstellen van contracten

Werken bij van der Laan Medical

Werken bij Van der Laan Medical biedt uitdagingen maar ook perspectieven. Van der Laan Medical wil niet alleen voor haar klanten nummer één zijn maar ook als werkgever een interessante partij zijn. Werken bij Van der Laan Medical kenmerkt zich door de bijzondere collegialiteit en de grote onderlinge betrokkenheid. Ondanks dat er veel van je wordt gevraagd, sta je er nooit alleen voor. We gaan de uitdagingen die onze opdrachtgevers ons aanbieden gezamenlijk aan en het succes wordt gedeeld. Onze groeiende organisatie biedt ruimte voor een carrière. Een loopbaan die zich alle kanten op kan ontwikkelen in een snel veranderende wereld. Van der Laan Medical is in feite een zeer inspirerende werkomgeving want we zijn steeds op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen voor onze klanten. Je zult je krachten en capaciteiten bij ons soms meer dan gemiddeld aan moeten spreken. Maar het loont.

Solliciteren
Van der Laan Medical is altijd op zoek naar talent, mensen die Van der Laan Medical kunnen helpen nummer één te zijn en te blijven. Er zijn verschillende mogelijkheden om te solliciteren en te reageren op de vacatures zodra die op deze website zijn geplaatst. Je kunt ook direct een open sollicitatie sturen, e-mailen of bellen voor meer informatie.

Stage bij Van der Laan Medical
Voor studenten hebben we ruimte om ervaring op te doen in onze organisatie. Je maakt kennis met de verschillende facetten van onze dienstverlening en de wijze waarop wij in teamverband samenwerken.
Heb je interesse? Stuur dan een brief met curriculum vitae naar Van der Laan Medical.